• PRESENTACIÓ
 • QUI SOM?
 • Karate Espronceda és un club de karate per a nens i adults. Practiquem l’estil KYOKUSHINKAI. El nostre club està federat per la Federació Catalana de Karate y el nostre objectiu és formar als nostres alumnes a nivell físic però també a nivell personal perquè siguin grans karatekes i millors persones.

  Presentacion1
 • KARATE, EL TEU ESPORT

 • LA SEVA PRÀCTICA GENERA RESPECTE I EDUCACIÓ: Ens fa més comprensius amb els altres, creant actituts positives a la societat.

  Presentacion1
  Presentacion1

  El KARATE és una de les disciplines que pot contribuir més en el procés de FORMACIÓ del nen, ja que desenvolupa tant l’estat físic com l’emocional, millorant considerablement el seu RENDIMENT ESCOLAR i millorant la RELACIÓ amb els qui l’envolten, sobretot fomentant la no violència.


  La seva pràctica mantindrà el seu cos en forma donant-li flexibilitat i estímuls que millorin el seu estat FÍSIC, REFLEXES i MOTRICITAT que milloren el seu desenvolupament.

  Presentacion1

  La seva pràctica li dona CONFIANÇA i SEGURETAT fent-li sentir més segur de les seves posibilitats en diferents situacions de la vida quotidiana.


  La seva pràctica exercita la CONCENTRACIÓ creant hàbits que l’ajudaran en els estudis i en la feina.